@sunrise Napisano Czerwiec 25 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25 Przykro mi, ale mnie się już skończyły pomysły, niestety pod jedna nazwą występuje kilka modeli i być może akurat trafiłeś na nie działający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano Czerwiec 25 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25 Naprawdę chłopcze. Właśnie każdy zaczynał od google, a gdy tam nie było to pytał na forach. Ty idziesz na łatwiznę. Może bez samorozwoju zapytaj jakiegoś czata AI. I daj sobie spokój z linuksem. Za cienki jesteś pomiędzy uszami. Radosław Glebicki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retinol Napisano Czerwiec 25 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25 tak chłopie , google i kilka modeli AI już przerobiłem żeby rozwiązać ten problem , tak więc weź się za coś produktywnego Radosławie . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retinol Napisano Czerwiec 25 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25 6 godzin temu, sunrise napisał: Przykro mi, ale mnie się już skończyły pomysły, niestety pod jedna nazwą występuje kilka modeli i być może akurat trafiłeś na nie działający. dzięki za chęć pomocy, tylko tak jak pisałem wcześniej pod MS Win 11 działa normalnie i logowanie do systemu przebiega prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano Czerwiec 26 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26 12 godzin temu, retinol napisał: tak chłopie , google i kilka modeli AI już przerobiłem żeby rozwiązać ten problem , tak więc weź się za coś produktywnego Radosławie . Pozdro Gdybyś tak zrobił to byś napisał: zrobiłem to wynik taki, zrobiłem to wynik taki. AI podpowiedziało to, ale nie działa. Więc nie ściemniaj, że coś zrobiłeś wcześniej. A pomagać bardzo lubię, ale lubię też krytykować jeśli jest powód do krytyki. A ty jesteś takim powodem. Radek Glebicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retinol Napisano Czerwiec 27 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27 zbyt dużo tego zrobiłem żeby to tu wypisywać i poza tym wtedy narzuciłbym tok myślenia komuś kto może ma inną wizję rozwiązania problemu więc wolę zostawić to jako nowy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano Czerwiec 28 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28 17 godzin temu, retinol napisał: zbyt dużo tego zrobiłem żeby to tu wypisywać i poza tym wtedy narzuciłbym tok myślenia komuś kto może ma inną wizję rozwiązania problemu więc wolę zostawić to jako nowy wątek Błędny tok rozumowania. Tak to nie działa. Twoim obowiązkiem jest podanie co do tej pory zrobiłeś. Poczytaj o zasadach pomagania na forach i nie wymyślaj ich na nowo. Radek Glebicki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Czerwiec 28 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28 Panowie, myślę, że pora już zakończyć wasza dysputę, nie ważne kto ma racje, jeżeli chcecie dyskutować o tym zapraszam do odpowiedniego działu. A w tym wątku proponuję jednak trzymać się tematu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi