Skocz do zawartości

Asus Vivobook Laptop, model: X1603ZA, czytnik odcisku palca

retinol

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę chłopcze. Właśnie każdy zaczynał od google, a gdy tam nie było to pytał na forach. Ty idziesz na łatwiznę. Może bez samorozwoju zapytaj jakiegoś czata AI. I daj sobie spokój z linuksem. Za cienki jesteś pomiędzy uszami.

Radosław Glebicki

• Downvote 1

6 godzin temu, sunrise napisał:

Przykro mi, ale mnie się już skończyły pomysły, niestety pod jedna nazwą występuje kilka modeli i być może akurat trafiłeś na  nie działający.

dzięki za chęć pomocy, tylko tak jak pisałem wcześniej pod MS Win 11 działa normalnie i logowanie do systemu przebiega prawidłowo 

12 godzin temu, retinol napisał:

tak chłopie , google i kilka modeli AI już przerobiłem żeby rozwiązać ten problem , tak więc weź się za coś produktywnego Radosławie . Pozdro 

Gdybyś tak zrobił to byś napisał:

zrobiłem to wynik taki, zrobiłem to wynik taki.

AI podpowiedziało to, ale nie działa.

Więc nie ściemniaj, że coś zrobiłeś wcześniej.

A pomagać bardzo lubię, ale lubię też krytykować jeśli jest powód do krytyki. A ty jesteś takim powodem.

Radek Glebicki

17 godzin temu, retinol napisał:

zbyt dużo tego zrobiłem żeby to tu wypisywać i poza tym wtedy narzuciłbym tok myślenia komuś kto może ma inną wizję rozwiązania problemu więc wolę zostawić to jako nowy wątek 

Błędny tok rozumowania. Tak to nie działa. Twoim obowiązkiem jest podanie co do tej pory zrobiłeś. Poczytaj o zasadach pomagania na forach i nie wymyślaj ich na nowo.

Radek Glebicki

• Downvote 1