V12 Napisano Czwartek at 22:30 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek at 22:30 Cześć wszystkim, po uruchomieniu systemu Fedora uruchamia się tryb awaryjny. Mogę zalogować się tylko do jednej wersji systemu , a w pozostałych jest właśnie tryb awaryjny. Wylaczam zasilania i ponownie wlaczam, liczac nato, ze pojawi się widok wyboru wersji. Będę bardzo wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano wczoraj o 08:47 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 08:47 podswietl kernel ktory chcesz startowac. wybierz "e" na klaw. w linii z "linux" i wyrazem "quiet" jako ostatnim? dodaj po spacji wyraz "single". na klaw wybierz chyba "f12"? aby "boot". pozdrawiam Radek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano wczoraj o 11:15 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:15 Zgaduję, ale pewnie jestem blisko. Z jakiegoś powodu initramfs do nowych wersji kernela się źle wygenerował i brakuje w nim sterownika do obsługi systemu plików na partycji / , albo szyfrowania na nim zastsowanego. Pokaż zawartość plików /etc/fstab , /etc/mtab oraz /etc/crypt(cośtam, zapomniałem dokładnie). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V12 Napisano 18 godzin temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu Cześć Radosław Cześć SeeM Zalogowałem się do najnowszej wersji Fedora 6.16.4-200. Pojawił się błąd. Przyciskiem wyłączylem i zalogowałem się na komputer do działającej wersji Fedora 6.15.8-200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi