DAREK WL. Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 Dzis zainstalowałem CORE3 skonfigurowałem program pocztowy EVOLUTIONi pierwszy problem; Nie mozna wysłac zadnego maila!! cały czas jest odpowiedz;RCPT TO operacja nie powiodła sie. Czy moze ja cos zle ustawiłem? mam 3 konta mailowe i z zadnego z tych 3 nie mozna wysłac maila jest tylko RCPTTO operacja nie powiodła sie. Jak to rozumiec i co mam zrobic?? Prosze o pomoc Z góry serdeczne dzieki za porade DAREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 Pamiętam, że już ktoś na forum o to pytał. Nie pamiętam tylko, czy dostał odpowiedz A innych klientów sprawdzałeś? (np. Kmail'a czy Thunderbird'a?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 A włączyłeś autoryzację SMTP dla tych kont?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Styczeń 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 właczyłem autoryzacje i to nic nie pomaga. Dopiero ta wersja EVOLUTION sprawiła mi taki kłopott, poprzednie na auroxie, core1, mandrake, działały bez zarzutu. Co sie wiec dzieje w tej najnowszej wersji w CORE3? Przepraszam wszystkich za kłopot ale sprawa wyjasniła sie, otóz trzeba po skonfigurowaniu kont jeszcze raz zajrzec do ...ustawienia/konfifuracja kont i zaznaczyc ze serwer wymaga uwierzytelnienia, choc wczesniej to juz zaznaczałem. Trzeba powtórzyc autoryzacje, taka widac filozofia nowej wersji EVOLUTION. Szkoda ze z programu usunieto część [prognoza pogody] fajnie było przeczytac temperature z roznych miast swiata, szkoda :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 Szkoda ze z programu usunieto część [prognoza pogody] fajnie było przeczytac temperature z roznych miast swiata, szkoda :shock: Ale nadal jest fajny aplet do panelu GNOME'a: "Raport pogodowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 Ale nadal jest fajny aplet do panelu GNOME'a: "Raport pogodowy" Albo Rybka Wanda Po dadaniu do paska i kliknieciu na "informacje o" ukaze sie cos takiego: Aplet Wanda nie spełnia żadnych funkcji. Zabiera on tylko miejsce na dysku, czas poświęcony na kompilację, miejsce na panelu i kawał pamięci. Jeśli ktokolwiek zostanie przyłapany na jego używaniu, powinien niezwłocznie zostać wysłany na badania psychiatryczne. ech...programisci...dziwna sekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2005 W sprawie Rybki v. 3.4.7.4ac19 dużo wyjaśnia okno "Informacje o": Zasługi Rybka Wanda (z pewną pomocą George'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Styczeń 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2005 Mam tak w Kmail-u zrezygnowałęm z tego bo uzywam operki to jest dopiero kombajn superowy, operka <cmok> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Styczeń 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2005 Niestety dzis jest znów to samo nie mozna wysłac zadnego maila bo RCPTTO operacja nie udała sie sprtawdziłem autoryzacje jest ustawiona jak trza wiec co jest grane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2005 Ściągnij starą wersję evolutiona ta która ci się podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2005 A co ja mam zroić kiedy wysyłam, błąd nie wyskakuje a w efekcie list nie dochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Styczeń 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 Czyzby wiec umieszczono w CORE3 program z błedem?? Czy to mozliwe aby w tak powaznej distro jak FEDORa nie zauważono błedu w 1 programów pocztowych?? Gdybym ja w pracy odstawiłtaka fuszerke to zaaraz by mnie zwolnili!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi