Skocz do zawartości

Nie Mo9zna Wysyłać Maili

DAREK WL.

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis zainstalowałem CORE3 skonfigurowałem program pocztowy EVOLUTIONi pierwszy problem;

Nie mozna wysłac zadnego maila!! cały czas jest odpowiedz;RCPT TO operacja nie powiodła sie.

Czy moze ja cos zle ustawiłem? mam 3 konta mailowe i z zadnego z tych 3 nie mozna wysłac maila jest tylko RCPTTO operacja nie powiodła sie. Jak to rozumiec i co mam zrobic??

Prosze o pomoc

Z góry serdeczne dzieki za porade

DAREK

właczyłem autoryzacje i to nic nie pomaga.

Dopiero ta wersja EVOLUTION sprawiła mi taki kłopott, poprzednie na auroxie, core1, mandrake, działały bez zarzutu.

Co sie wiec dzieje w tej najnowszej wersji w CORE3?

Przepraszam wszystkich za kłopot ale sprawa wyjasniła sie, otóz trzeba po skonfigurowaniu kont jeszcze raz zajrzec do ...ustawienia/konfifuracja kont i zaznaczyc ze serwer wymaga uwierzytelnienia, choc wczesniej to juz zaznaczałem. Trzeba powtórzyc autoryzacje, taka widac filozofia nowej wersji EVOLUTION. Szkoda ze z programu usunieto część [prognoza pogody] fajnie było przeczytac temperature z roznych miast swiata, szkoda :shock:

Ale nadal jest fajny aplet do panelu GNOME'a: "Raport pogodowy" :)

Albo Rybka Wanda :P

Po dadaniu do paska i kliknieciu na "informacje o" ukaze sie cos takiego:

Aplet Wanda nie spełnia żadnych funkcji. Zabiera on tylko miejsce na dysku,  czas poświęcony na kompilację, miejsce na panelu i kawał pamięci. Jeśli ktokolwiek zostanie przyłapany na jego używaniu, powinien niezwłocznie zostać wysłany na badania psychiatryczne.

ech...programisci...dziwna sekta ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...