Andrzej Orkan Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Po Rosji chodzi taki kawał: Mamy 2000 lat temu. Stajenka Betlejemska. W stajence Maryja, Józef i dzieciątko w żłobie. Przychodzą Trzej Królowie. Składają głęboki i uroczysty pokłon. No i jak jeden wstawał z kolan to uderzył się głową w sufit niewysokiej stajenki i krzyknął: "O Jezus!!!" Na to Maryja do Józefa: "Widzisz? Jezus! Takie ładne imię! A ty ciągle Władimir i Władimir..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Proponuje umieszczac dowcipy w jednym miejscu, zatytułowanym ...uwaga,uwaga...."dowcipy". Niech kazdy dopisuje nowy kawał pod wczesniejszym,moim zdaniem, nie ma sensu zakładac coraz to nowych tematów. PS.W skali od 1 do 10 kawał powyzej oceniam na 7 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Dwaj skazani spotykają się w więziennej celi. Jeden pyta: -Ile dostałeś? -15 lat. A ty? -10 lat. -To zajmij pryczę przy drzwiach, bo szybciej wychodzisz! Szef do sekretarki: - Pani Jolu, jaki mamy dziś dzień? - Szefie, służbowo mamy piątek, a prywatnie bezpłodny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Spotykaja sie dwie nastolatki w szkole i jedna do drugiej mówi: - Jola jaki ładny łańcuszek - Tak to prawda, jest przesliczny.. - Ile za niego dałas - A tylko 6 razy.. :-) Pozdrówka.. Nie ma to jak relaks przy dowcipach.. ;-) PS. Przepraszam jeżeli komuś wyda się ten dowcip wulagarny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Jak na forum fedory przystało, jeśli ktoś go słyszał to przyznaje że nie mój: Konsul powiedział do służących: Obraz nie windows sam się nie zawiesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 PS. Przepraszam jeżeli komuś wyda się ten dowcip wulagarny.. I znowu się ktoś będzie rzucał jak na tą Miriam :> A takie przecięż są IMO najlesze :> Spotykają się dwa psy i jeden mówi: - Wiesz, szczekałem... Na to drugi odpowiada: - A ja szcze moczem. A jakby i ten powyższy (mój) komuś nie spasował to jeden light'owy: Z pamiętnika informatyka. Przychodzę do domu, patrzę, a tam moja żona leży z jakimś gościem w łóżku, a oczy u nich jakieś takie chytre. Patrzę do komputera, faktycznie, zmienili hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 To ja też w Rosyjskim klimacie Telewizja radziecka kręci film o dobroci Stalina. Do Stalina podchodzi dziecko: - Wujek! Daj cukierka! Stalin: - Spier.....! W tym momencie kamera najeżdża na wielką planszę z napisem: A MÓGŁ ZABIĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 tą Miriam TĄ Miriam??? Noooo... ja nie wiem czy można to tak nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 tą Miriam TĄ Miriam??? Noooo... ja nie wiem czy można to tak nazwać moj komentarz: :shock: NIGDY WIECEJ MIRIAM, RAZ I STARCZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Czemu? Przecież to model... hmmm... WSZECHSTRONNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła. Przerażona dzwoni do Świętego Piotra i mówi: - Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd! - wyjaśniła całą sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona. Niestety, Święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni: - Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa... Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy: - Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy... Dziewczyna wypytuje chłopaka na pierwszej randce. - Józek, a masz jakieś nałogi? - Ależ skąd! - A masz jakieś hobby? - Tak, lubię roślinki. - A jakie? - Chmiel, tytoń, konopie... Bardzo wcześnie rano dzwoni telefon. Odbiera zaspany facet i słyszy pytanie: - Klinika? - Pomyłka, prywatne mieszkanie. Za chwilę znów dzwoni telefon: - Klinika? - Nie, do jasnej cholery! To prywatne mieszkanie! - Heniek, no co ty? Kumpla nie poznajesz? Tu Mietek. Pytam, czy strzelimy sobie klinika z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Facet wstaje rano z łóżka idzie do lodówki otwiera, nalewa mleka do szklanki, wkłada do niej swojego fiuta i mówi "Pij mleko będziesz wielki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 A to kawał linksowy mojego koleszki (Ntera, pozdro dla niego): " Mam problem... A ja mam kobietę. Kobiety to same problemy. Ja jej robię touch cycki, a ona kernel panic." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Siedem grzechów głównych prawie zgodnych z Katechizmem Kościoła Katolickiego: 1. Slackware (Pycha) 2. Znana firma z Redmond (Chciwość) 3. Licencje typu BSD (Nieczystość) 4. GNU/* [vel Lignux] (Zazdrość) 5. Emacs/Debian (Nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu) 6. Theo de Raadt (Gniew) 7. Hurd (Lenistwo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Idzie Policjant i prowadzi pingwina za łapę. Spotyka go kolega i pyta: - Co ty robisz z tym pingwinem? - A przyplątał się i nie wiem co z nim zrobić. Kolega na to: - Zaprowadź go do ZOO. Po paru godzinach spotykają się ponownie a policjant nadal z pingwinem. Kolega pyta: - No i co? - Zaprowadziłem go do ZOO, a teraz idziemy do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi