jeesoo Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 (edytowane) witam wszystkich. mam następujące pytanie. czy jest jakiś odtwarzacz pod linucha obsługujący napisy w taki sposób, że można dowolnie ustawiać ich położenie w pionie ? rozwiązanie zastosowane w mplayerze delikatnie mówiąc mnie nei satysfakcjonuje ... ;/ Edyt : W wyniku problemów z przeglądarką mój post został umieszczony 2 razy za co wszystkich przepraszam. Proszę moderatora, lub admina forum o usunięcie jednego z nich ... Edytowane Styczeń 24, 2005 przez jeesoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Edyt : W wyniku problemów z przeglądarką mój post został umieszczony 2 razy za co wszystkich przepraszam. Proszę moderatora, lub admina forum o usunięcie jednego z nich ... Doświadczenie pokazuje, że jednak nikt takich tematów nie usuwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi