martin_r Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Witam sciagalem flash z marcomedi zainstalowale - jest ale nie dziala nawet instalowalem za pomoca apt-get install flash-plugin nic tgz tez nie dzila nawet plug un z macromedia.mplug.org Co jest grane ?? (_acha_ → aha) ORT jakiego programu uzywac do sluchanai radia internetowego. Mam FC3 i wszystkie aktualizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 (_acha_ → aha) ORT jakiego programu uzywac do sluchanai radia internetowego. Rhythmbox, XMMS, BMP, <dowolny inny odtwarzacz dźwięku>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Co jest grane ?? A podlinkowałeś go do katalogu ~/firefox/plugins ? Będąc w tym katalogu plugins (wyszukaj go u siebie) zrób coś takiego: ln -s /sciezka/do/flasha/ i powinno chodzić Jakbyś nie umiał tego zrobić, to sorx, ale o tej godzinie już mi isę szukać nie chce (myśleć tym bardziej) [edit] Kurka, albo tak się jave dołącza A wpisz w przeglądarce about:plugins i sprawdz czy przypadkiem nie masz tego flasha. Wejdz jeszcze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Jesli sciagnalesz plik z Macromedia to masz tekstowego instalatora, jak sie domyslam. A czy czasem nie probowales zainstalowac tego plugina z poziomu roota, bo jesli tak to powinienes uruchomic instalatora z konta na ktorym pracujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Jeśli chodzi ci o flasha na stronach tylko to polecam FireFox'a. Wchodzisz na pierwsząlepszą stronę gdzie jest flash klikasz w zielonego puzzla i firefox sam za ciebie wszystko instaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Jeśli chodzi ci o flasha na stronach tylko to polecam FireFox'a. Wchodzisz na pierwsząlepszą stronę gdzie jest flash klikasz w zielonego puzzla i firefox sam za ciebie wszystko instaluje smile.gif perbeatus nie wiem jak u ciebie ale u mnie to często źle działa. Ostatnio jak instalowałem fedorę to cały czas instalacja w firefox kończyła się failed To jest zaleta tego pliku z macromedia. Jeśli chodzi o mnie to ja ściągnełem paczkę rpm poszukaj a (_napewno_ → na pewno) ORT znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 Ja zainstalowalem flash'a w nastepujacy sposob: pobralem z http://rpm.pbone.net/ plik flash-plugin. Uruchomilem konsole, przelaczylem na roota, wpisalem rpm -ivh nazwa pakietu i cieszylem sie obsluga flasha przez przegladarke. P.S. Użytkownik lszk podal linka do bardzo podobnego sposobu - rozni sie tylko zrodlem pobieranego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin_r Napisano Styczeń 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 :lammer: Juz jest poxno arno zobacze co z tym flash - moze cos bedzie. Juz jest 2 w nocy ide spac rano postaram sie odpisac czy kogos sposob jest dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi