andriusza1 Napisano Luty 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2005 Witam mam taki proble, uruchomilem wreszcie neo speedtouch na nowym jadrze, ale tego nie rozumiem kadu mi dziala ale strony sie nie otwieraja? Sprawdzalem plik /etc/resolv.conf i mam wpis: nameserver 194.205.152.34 nameserver 194.205.159.1 wiec powinno byc Ok ? Korzystalem z tego opisu : http://linux-usb.sourceforge.net/SpeedTouch/ Dziwne czy moze mi ktos pomoc w tym abym mogl otwierac strony, bardzo prosze i z gory dziekuje, teraz niestety pisze z pod windy bo w linie nie moge A moze ma ktos inny adres? Ale dlaczego kadu dziala a strony internetowe nie? Dostaje napis: nie mozna otworzyc strony, strona nie zostala odnaleziona Narazie znowu jestem na starym jadrze czekam na propozycje o ktore prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2005 A był tu jakiś temat niedawno. Spróbuj dopisać (o ile dobrze pamiętam) w tym samym pliku "search tpsa.pl" i "search tpnet.pl". Ogólnie to użyj "Szukaj" było coś dzisiaj albo wczoraj. [Edit] To ten wątek Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Luty 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2005 skoro dziala Ci na starym jadrze a na nowym nie chce, to moze pominales cos przy kompilacji? skad to jadro masz? dystrybucyjne czy kompilowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2005 Dustrybucyjne chyba? Mam je za pomocą Apt WalDo dzieki za twoja pomoca moge sie cieszyc nowym jadrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi