el_bigos Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 A co z wersją cd? blink.gif Wiem, że nagrywary dvd są już dość tanie, ale bez przesady... hmm, v9.1 jest na cd, faktycznie v9.2 już na dvd, widocznie w niemczech (pochodzenie suse) dvd jest już standardem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 No Zaczęło się od bliskiej memu sercu Fedory oraz pytania czy jest za darmo dla firmy a skończyło na "gdzie jest suseł?". Czego Wy szukacie linuksa czy stranswestowanych Windows? Bo jeśli zdegenerowanego przyrodniego brata Windows to jest jeszcze Lindows. Podobno jest nawet gdzieś wersja Live-CD, którą bym sobie ściągnął, żeby z bliska popatrzeć jak wygląda linux w okienkowych szatach i funkcjach Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Prawda Ja susła polecam tylko tym co aż tak kochają przyzwyczajenia z windy. Automatycznie pyta czy nie wyświetlić płytki itp. Dla mnie wśród systemów opartych na rpm to Fedora ewentualnie redhat i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 A co z wersją cd? blink.gif Wiem, że nagrywary dvd są już dość tanie, ale bez przesady... hmm, v9.1 jest na cd, faktycznie v9.2 już na dvd, widocznie w niemczech (pochodzenie suse) dvd jest już standardem pozdrawiam Znalazłem na osloskop.net wersje 5 cd Już się targa, zobaczymy jak będzie Czego Wy szukacie linuksa czy stranswestowanych Windows? Nie no. Uważam, że wszystkiego w życiu trzeba spróbować Podobno jest nawet gdzieś wersja Live-CD, którą bym sobie ściągnął, żeby z bliska popatrzeć jak wygląda linux w okienkowych szatach i funkcjach smile.gif Wersji do ściągnięcia nie widziałem, ale jeżeli chciałbyś troche zabulić link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi