nichu Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 Witam wszystkich!! Takie nieco lamerskie pytanko: Jak nagrywac plytki w fedorze - jakos tego nie moge namierzyc tak samo podobno w webminie mozna robic backupy - ktore automatycznie nagrywa na plytke i tego tez jakos znalezc nie moge prosze (LADNIE) o pomoc!! pzodrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 A zainstalowałeś K3B lub XCDroast ? To programy do nagrywania. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nichu Napisano Luty 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 A zainstalowałeś K3B lub XCDroast ? To programy do nagrywania. :?: hehe az takim lamerem to ja nie jestem - programy oczywiscie mam - znaczy K3B mam w kazdym razie sobie juz poradzilem wiec aktualne jest jeszcze pyt 2 dobrze pamietam ze przez webmina mozna backupy na cd robic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Lamer to osoba, która chwali się, że coś potrafi a tym czasem nie potrafi nic lub nie wiele. Jest to człowiek, dla którego skopiowanie czyjejś pracy (np. grafiki) i podpisanie swoim nickiem nie jest niczym niewłaściwym. W tym miejscu nasuwa się konkluzja, czy każdy początkujący gracz [lub np. użytkownik -dop. ja] jest lamą? Oczywiście odpowiedź brzmi nie. Taka osoba to początkujący (z angielskiego newbie). Od lamy różni się przede wszystkim tym, że potrafi się przyznać, że dopiero zaczyna i nie udaje, że zna się na tym, na czym znać się nie ma jeszcze prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi