Gość ciupu Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Witam, mam na fedorze 3 przeglaarki , firefox , konquerora i netscape ... firefox i konqueror podczas ladowania www potrafia zniknac z puliptu , po prostu sie zamykaja, a praca w netscapie nei nalezy doprzyjemnych .. czemu to chyba ni9e musze pisac. Dlaczego te przegladarki sie zamykaja? jest jakies ustawienie zy po prostu sa zwalone ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Mogę Ci tylko polecić inną przeglądarkę. Najlepszą i najszybszą (Browser Speed) jest Opera. Dotychczas nie miałem z nią żadnych problemów i ma wiele opcji których nie posiada konkurencja. No i nie przypomina IE, czego nie mogę powiedzieć o Konquerorze a tym bardzoej o Firefoxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manxx_hunter Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Ja również polecam Ci Opere, wg mnie jedna z najlepszych przeglądarek pod Linuksa, ma także swój windowsowy odpowiednik. Ma wbudowny (_menadżer_ → menedżer) ORT kont e-mail. Może sam automatycznie co określony czas sprawdzać poczte. Także polecam Opere. Download : http://www.opera.com/download/index.dml?platform=linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 A ja polecam ci... Firefoksa. Spróbuj najpierw przeinstalować pakiet, może to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Co się dzieje ze stabilnością progsów w fedorze :shock: Mnie to już zaczyna wpieniać. Firefox jak mu się zechce potrafi się wyłączyć, kadu raz tesz od tak sobie wyłączyło się Mnie przy fedorze trzymają mnie linki dokumenty .. i serwer apacha którego dziecinnie łatwo postawić za pomocą rpm. W ubuntu system chodzi o wiele szybciej. A przeciez tesz jest budowany na i386. I nie ma numerów z wyparowywaniem progsów. O co tu chodzi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganja Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Co się dzieje ze stabilnością progsów w fedorze :shock: Mnie to już zaczyna wpieniać. Firefox jak mu się zechce potrafi się wyłączyć, kadu raz tesz od tak sobie wyłączyło się Mnie przy fedorze trzymają mnie linki dokumenty .. i serwer apacha którego dziecinnie łatwo postawić za pomocą rpm. W ubuntu system chodzi o wiele szybciej. A przeciez tesz jest budowany na i386. I nie ma numerów z wyparowywaniem progsów. O co tu chodzi :?: Toi znaczy ze cois mocno spier***** w systemie, jezeli ci sie tak dzieje. Mnie sie nic nie wylacza. Przyznam ze kazda przegladarka internetowa czasami mi sie wylaczy (opera rowniez). Co do szybkosci to dodam ze widzialem inne wyniki rowniez, i te sa robione chyba dla opery. Tym czym opera bije konkurencje, to ze ladnie wyglada (a'la windooz) i pozera ogromna ilosc zasobow ('la windooz, a nawet duzo wiecej), wiec porownywanie firefoxa do msie, jest troche bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 wiec porownywanie firefoxa do msie, jest troche bez sensu... No chyba nie powiesz, że Firefox nie wygląda jak IE ? Opera nawet świeżo zainstalowana nie przypomina IE, tym bardziej nie przypomina po skonfigurowaniu, jest przecież do niej setki skórek. Moja akurat wygląda jak Konqueror. I wcale tak dużo zasobów nie pożera, może trochę więcej niż IE czy Firefox, ale trzeba zauważyć, że ma o wiele więcej bajerów, w tym tak pożyteczne przy przeglądaniu stron jak gesty i otwierane panele z odnośnikiem za pomocą ŚPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 Przyznam ze kazda przegladarka internetowa czasami mi sie wylaczy (opera rowniez). Mi się jeszcze ani razu nie zawiesiłą Toi znaczy ze cois mocno spier***** w systemie, jezeli ci sie tak dzieje. To znaczy co moge mieć spierdolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciupu Napisano Luty 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 Wiem, ze opera jest the best , uzywam jej pod windowsem . Pakiety juz przeinstalowałem , sciagałem nowa i dalej to samo ..:/ sprobuje z opera. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi