PeterJack Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 Jak zrobić by Gaim wyświetlał opsiy osób z gg :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Czy jest w ogóle taka funkcja w gg-gaimie? Na stronie gaim.sf.net nic o tym nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 W tym sęk, że i ja nie znalazlem temu zadałem pytanie. Słyszałem że w psi jakoś można (jak ktoś wie jak to zrobić to prosiłbym o opis), więc pomyślałem że może i w gaim jakoś można. Bardzo fajny klient gdyby nie ten wielki brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Wiem, chciałem tylko żeby ktoś nam odpowiedział . Co do gaima - nie wiesz czemu mi się ciągle bez powodu samoczynnie wyłącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi