Koksik1986 Napisano Luty 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2005 Mam pytanie.Skad moge sciagnac takie rpmy : kernel-module-nvidia- 2.6.9-1.667-1.0.6629-sy.3.i686.rpm nvidia-glx-1.0.6629-sy.3.i686.rpm nvidia glx-devel-1.0.6629-sy.3.i686.rpm bo nigdzie nie moge znalezc.Szukam juz ze 4 godziny po serverach ftp i google.Wyszukiwarki rpm-ow tez nic.POMOCY!!!Chce zainstalowac stery do nvidi. Z gory dzieki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiro Napisano Luty 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2005 helo! sprobuj stąd, a poza tym na forum juz bylo troche postow nt sterow do nvidii i ati - proponuje skorzystac z opcji SZUKAJ powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2005 Coś dziwne te twoje nazwy rpmów. Ściągnij paczki stąd (choć lepiej zrób to wg tego przepisu, przy okazji aktualizując system). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Luty 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 No wlasnie te rpmy to znalazlem w ktoryms z postow na tym forum.Nie pamietam kto to napisal ale napisal ze zainstalowal i dziala.Szukalem na forum ale nie podal linkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 Użyj rpmów z tych lokacji co ci podałem. Działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Luty 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2005 Dobra zrobilem tego yuma niby wszystko poszlo ok.Tylko w tym klopot ze nic mi to nie dalo.Zrobilem szystko wedlug tych instrukcji http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/#nvidia. Ale chyba cos jeszcze trzeba zrobic bo ja nie widze zebym mial stert do Nvidi.I sprawdzilem na grze tux racer i tnie sie max.Pomozcie bo kleska???? Nie wiem co trzeba zrobic zeby bylo ok. :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi