Czaha Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 jak zainstalować i z konfigurować wine 2005 pod fedora core 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 To już było na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=3468&hl= Ps. Jest coś takiego, jak wine 2005 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 Ps. Jest coś takiego, jak wine 2005 :?: Czaha pewnie miał na myśli wine-20050111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 Ps. Jest coś takiego, jak wine 2005 :?: Tez sie zdziwilem, dlatego zapytalem o to w shoutboxie, ale jakos nikt nie odpowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2005 wine 2005 ? szato rocznik bierzący hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Luty 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2005 Alien odważna zmiana avatara Chyba ci ten rocznik 2005 zaszkodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2005 Chyba ci ten rocznik 2005 zaszkodził laugh.gif Niestaty nie mam nic takiego.... bo dzis ostatni dzien ferii mam i musze sie uczyc... :/ Alien odważna zmiana avarta tongue.gif Ale niezaprzeczysz, że mój nowy avatarek jest słodziutki.. A poza tym czepiasz się.. Raven też ma dziewczyne w avatarze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caleb9 Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Mam FC3 zainstalowałem wino z paczki, problem na pewno tysiąc razy był poruszany na forum ale nie mogę znaleźć oczywiście rozwiązania: zamiast literek (wszystkich) dziwaczne symbole. Jakby ktoś był tak miły i wyjaśnił mi o co chodzi lub odesłał do odpowiedniego linka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Oczywiście te symbole zamiast liter są widoczne we w szystkich uruchamianych programach windowsowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caleb9 Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Nie wiem, gdyż nie odpalałem jeszcze żadnego programu windowsowego, ponieważ nie mogę nawet skonfigurować wine. Uruchamiałem tylko winecfg i wywalał krzaki zamiast liter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Jestem na tym samym etapie, ten link CI pomoże : http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...showtopic=3046& . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caleb9 Napisano Marzec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2005 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Marzec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2005 Zamiast kombinować na różne sposoby, zrobiłem to tak : Start/ Centrum sterowania/ Administracja systemu/Instalator czcionek - wchodzimy w tryb administratora i w oknie po prawej stronie widzimy różne czcionki, a na samym dole Wine. Wchodzimy w folder Wine i od razu widzimy czcionkę, która raczy nas tymi ulubionymi krzaczkami ( Wine_marlett.ttf). Na dole klikamy : Dodaj czcionki i wskazujemy miejsce gdzie skopiowaliśmy wcześniej czcionki z Windowsa . I to wszytko, prościej się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Marzec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2005 O ile mnie pamięć nie myli, to wystarczy "odptaszyć" ew. zmienić z NO na YES opcję korzystania z TTF w ~/.wine/config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi