peesz Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Mam problem z utworzeniem grupy mysql. Po wydaniu komendy: groupadd mysql otrzymuje komunikat: groupadd: nie mogę przepisać pliku z grupami Jak mam utworzyc nową grupę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Ściągnij sobie XAMPP'a - świetny pakiet serwerowy - bez prawie żadnej ingerencji masz wszystko - jak coś to masz LiNKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peesz Napisano Marzec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Hej, nie potrzebuje ani Apache'a ani PHP chce utworzyć grupę i uzytkownika mysql. A nie mogę! Ktoś ma jakiś pomysł? Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Użyj programu system-config-users (jeśli go nie masz to zrób "yum install system-config-users") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi