nax Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 Witam! Ściągnąłem sobie Fedora Core 3. Rozpakowalem CD1 i nagrałem go na płytkę. Nagrałem to tak jak się rozpakowało czyli coś takiego: /mnt/cdrom |----> Fedora | |----> RPMS | `----> base | |----> images |----> isolinux |----> README |----> RELEASE-NOTES `----> RPM-GPG-KEY Oprócz tych folderów są oczywiście jeszcze różne pliki. Problem mój jest taki, że jak uruchamiam kompa od nowa to płyta mi nie startuje. Co z tym zrobić, źle nagrałem? I jesczze jedno ma coś wspólnego to że nagrywara jest podpięta jako slave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 Człowieku to jest obraz płyty *.iso i tego się nie rozpakowuje tylko w nero lub innym programie wybiera się nagraj plik obrazu (lub coś podobnego) i się wypala. Proste. PS. O ile się nie mylę to samo pytanie zadałeś na forum linux.pl, odpowiedziałem na nie ale widocznie nawet tego nie przeczytałeś. PS2. A w biosie ustawiłeś żeby botoowało z płyty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano Marzec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 Chyba mnie nie zrozumiałeś, to nie jest obraz. Bylo to spakowane w rarze, rozpakowałem to i mam teraz te wszystkie foldery. PS. Niestety nie to nie ja byłem PS2. Tak w biosie jest poustawiane. Edit Dobra jednak się myliłem. Cóż człowiek uczy się na błędach. THX skazi. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akoss Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 Skad to sciagales i jaka koncowke mial plik??? bo cos mi sie wydaje ze jednak to byl obraz i powinienies nagrac to jako obraz a nie rozpakowywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 Chyba mnie nie zrozumiałeś, to nie jest obraz. Bylo to spakowane w rarze, rozpakowałem to i mam teraz te wszystkie foldery. Następnym razem sciągaj obraz z oficjalnych mirrorów (lub z oficjalnych torrentów): http://fedora.redhat.com/download/mirrors.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi