Malroy Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Hi, Powedzcie mi jak zrobić... Uodateuje sobie yum-em kernel, ostatnio do końcówki 770 - po updacie, wysypuje się obsługa ntfs i stery do grafy - trzeba je znowu dogrywać do jądra - w sumie FC3 mam od ponad tygodnia, jądro aktualizowałem parę razy i za każdym razem musiałem wgrywać obsugę ntfs i stery do grafy - da się jakoś to zautomatyzować, żeby ustawienia dotyczące ntfs i grafy zostały przeniesione. Czy trzeba za każdym razem robić wszystko od nowa? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Raczej trzeba od nowa. Możesz spróbować naisać jakiś skrypt który będzie sprawdzał czy jest dostępny moduł do obsługi ntfs do nowo zainstalowanego jądra na stronce, ściągał go, instalował oraz na nowo instalował stery od grafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Sorki ale ja czytalem ze raczej trzeba od nowa instalowac stery do nvidi i ntfs ale moze ktos juz wymotal jakis (_sposub_ → sposó ORT zeby tak nie bylo ale mi nic o tym nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 To już widzieliście, prawda? http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/#nvidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi