R_Przemek Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Kiedy się otworzy okno Mozilli, to w lewym dolnym rogu przeglądarki są ikonki: Nawigator, Kurier opczty, Kompozytor stron, Książka adresowa, ChatZilla. Jak zrobić na pulpicie ikonę Kuriera poczty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 ja mam ikonke do kuriera poczty mozilli w menu glownym, a dokladniej w podmenu internet. P.S. ja polecam Thunderbirda - prosty, przyjazny w obsludze i ma inteligenty anty-spam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 A w menu jest skrót do niego? Jeżeli tak, to wystarczy go kliknąć lewym i przeciągnąć na pulpit. I już jest ikona ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Ja tam osobiście preferuję Evolution, ale moze spróbuje Ptaszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2005 Wywołanie poczty z mozilli to "mozilla -mail". Wystarczy utworzyc nowy aktywator i wpisać. BTW to też polecam Thunderbirda i Firefoksa zamiast kombajnu Mozilla. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2005 Ja dlatego preferuję firefoxa, bo jak klikam środkowym przyciskiem myszki (kółkiem) na jakiś link to otwiera go w nowym panelu nie przerzucając mnie do niego - robi to 'w tle', czego w mozilli nie ma - od razu przewala na nowy manel - ale to już kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2005 nie przerzucając mnie do niego - robi to 'w tle', czego w mozilli nie ma - od razu przewala na nowy manel - ale to już kwestia przyzwyczajenia Chyba kwestia ustawień w Preferencjach (Edit → Preferences → Navigator → Tabbed Browsing) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 tak właściwie to mozilla nie rozni sie duzo od firefoxa, a raczej firefox od mozilli. mi osobiscie bardziej odpowiada ff, no i podoba mi się w nim wbudowana wyszukiwarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 To samo uzyskasz wpisując w pasku adresu szukane słowo. @Gajownik - być może, ale ja nie szperałem głębiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi