szolek Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Mam zainstalowaną FC3. i wszystkie uaktualnienia. Doinstalowalek kadu i mplayera. - to chodzi spox natomiast dziwi mnie dlaczego gierka Tux Racer wyswietla 1 klatke na sekunde. mam procka Athlon 2000 XP+ DDR 256MB g-force 4 MX 420-T Nie kompilowalem jądra tylko uaktualnialem wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Bo nie zainstalowałeś sterów nvidii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Bo nie zainstalowałeś sterów nvidii. Zainstaluj je tak: http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/#nvidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 albo mi sie wydaje albo Raven sie powtarza.. bo widze juz ktorys raz z rzedu ta sama odpowiedz jak to juz kiedys ktos okreslil ciagle te same pytania - bumerang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Za to RAVEN podaje bardzo dobry link ja podaje ten sam kazdemu co ma problem z NVIDIA. Sam popatrz i wtedy zobaczysz ze to jest bardzo prosty i dobry sposob.POZDRO!!! Ja tez dostalem ten link od niego i nie mam zadnych problemow z grami itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szolek Napisano Marzec 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Widzę że przysporzyłęm kłutnie ale naprawdę nie wiedziałem czego szukać. Linka Rawena naprawde mi pomógł za co ogromnie dziekuje i z drugiej strony przepraszam za kłopot. Jeszcze raz OGROMNE DZIEKI CZŁOWIEKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 A kto tu sie kłóci ? Ja spokojny człwoiek jestem. I uważam, że większe podziękowania powinno się skierować do Gajownixa, który przetłumaczył ten faq, choc nie kwestionuję tutaj kawał dobrej roboty odwalanej przez Raven'a... Pozdro dla nich.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksik1986 Napisano Marzec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2005 Ja tez jestem spokojny i mam nadzieje ze cie nie urazilem wypowiedzia AlienJR. I uwazam ze gajownik odwalil kawal dobrej roboty i tym samym ulatwil zycie wielu uzytkownikom fedory.Za to mu wielkie dziex i Raven ktory ten link rozpowszechnil.Pozdro dla wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 albo mi sie wydaje albo Raven sie powtarza.. bo widze juz ktorys raz z rzedu ta sama odpowiedz jak to juz kiedys ktos okreslil ciagle te same pytania - bumerang Dokładnie - te same pytania, te same odpowiedzi. Lepsze to niż rzucanie ludziskom wszystko.tk albo żeby męczyli się z instalatorem nVidii Ale spokojnie, w końcu mi się znudzi... :lammer: BTW dzięki za uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi