tsiru Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 Cześć ! Jestem początkującym urzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT, i chciałem zmienić sobie motyw. Ściągnąłem pliku tar.gz, rozpakowałem, wyprałem z menu aplikacje motym, wskazałem plik theme, i go niedodało. Możecie powiedzieć co źle fobie ? (mam gnome) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 rozpakowałem to robisz zle motywy dodaje sie spakowane lub jak rozpakujesz, to foldery z ikonami skopiuj do ukrytego .icons a krawedzie okien itp do .themes (tez ukryte), w katalogu domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsiru Napisano Kwiecień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 ok, ale (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam tydzień, i jeszem jeszcze ciemnawy? Załóżmy, że mam archiwum tar. Możesz mi wytłumaczyć, krok po kroku, jak to dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 Nie no, bez jaj Nie rozpakowuj motywu, tylko wskaż ściągnięty plik tar.gz w Aplikacje > Preferencje > Motyw > Zainstaluj motyw. Prościej chyba się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsiru Napisano Kwiecień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2005 tak zrbiłem, ale mam jakieś wybrakowane motywy i niezadziało, wrzuciełem je potem do katalogu themes i jest . A da się zmienić kolor czcionki i tła samego terminala (ślepne od tego światła)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2005 A pewnie, że się da Edycja > Profile... > Edycja > Ogólne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi