robroj Napisano Lipiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2005 Obra pisać mi jakim progsem instalowaliście L2 i UO... Uściśle: udało mi się zainstalować L2 i spatchować ale nie odpala się bo woła o directX... instalowałem na wine. UO instalowalem na auroxie.. i nie mailem problemow.. a lineage jeszcze nie odpalalem bo nie moge zaintalowac (_linuxa_ → Linuksa) ORT - mam klawiature usb a aby odpalic (_linuxa_ → Linuksa) ORT musze wcisnac na samym poczatku enter:P a probowlas odpalic te gry z winexem? te4raz to sie nazywa cedega - poszukaj na p2p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 Mam cedega i to przedostatnie (jakiś uczynny angol mi udostępnił). Ale coś spierniczyłem by przez pomyłke zainstalowałem Poin2Play ze starszej wersji i się gryzły... ale dziś jak wrócę z pracy jeszcze poćwicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 UO to Urban Operations? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2005 UO to Urban Operations? UO = Ultima Online No dobra - wygląda na to, że coś spierniczyłem... cedega wywala mi błąd: /usr/lib/transgaming_cedega//winex/bin/wine: can't exec '/mnt/dysk_f/L2_C3_Installer/setup.exe': error=21 Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroj Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 /usr/lib/transgaming_cedega//winex/bin/wine: can't exec '/mnt/dysk_f/L2_C3_Installer/setup.exe': error=21 Co robić? a mnie wywalilo cos takiego podczas odpalenia instalera /usr/lib/transgaming_cedega//winex/bin/wine: can't exec ' -deleter ': error=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Było już na frum o error=21. Szukajcie, a znajdziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Lipiec 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2005 Tak, tak, znalazłem, chodziło o dostęp do partycji FAT... coś musiałem do opcji w fstab dopisać... zadziałało ale gra nie chyba serwer Hobby ma coś w engine zrypane i to dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Jako że gram w L2 od dawna to was zmartwie bo w najnowsza kronike czyli 3 nie pogracie na (_linuxie_ → Linuksie) ORT za pomoca Cedegi bo GameGuard będzie się pluł. (Ja mam WinXP postawiony tylo po to by w L2 grać ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 No właśnie to samo mi wyskakiwało czyli kupa, trzebaby szukać serwera na C1 lub C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaget Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 witam planuje przeniesc sie na linuksa ale.... zalezy mi na l2 wiec.. wczesniej byl podany link ktory niestety nie dziala a jak sie domyslam byla tam instrukcja co ,gdzie i jak zrobic aby odpalic l2 pod linuksem ;] moze ktos jeszcze raz zapodac takiego linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Wrzesień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2005 Nic trudniejszego, jednak, jeżeli grasz na serwerze C3, to nie pograsz w L2 pod linuchem... nie wiadomo dlaczego servery C3 odrzucają logowania spod linuksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaget Napisano Wrzesień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2005 ehhh.. no wlasnie... C3 .. no to niesympatycznie :/ a wlasnie.. jeszcze jedno... czyli cedega odpala l2 c3 tylko ze wina stoi po stronie serwera bo odrzuca logowanie ? tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Wrzesień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2005 Prawdopodobnie tak... bo instalka idzie bez problema, jednak zawsze wywala błąd logowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micart Napisano Listopad 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2006 Witam. Ponawiam prośbe Xageta. Mam zamiar uruchomic L2 na Mandrivie. Chcialem skorzystać z wcześniej podanego linku lecz ten nie działa. Może ktoś podać aktywny link do tamtego (_artykół_ → artykuł) ORTu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 micart a w czym problem tkwi? Jaka wersja L2, bo jeśli C3 i wyżej to życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi