skinbark Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Witam ! Po wielu godzinach walki udalo mi sie odpalic LA2:C4 pod suslem 10.0. Niestety jedynym mankamentem sa sliczne krzaczki zamiast liter. Moze ktos spotkal sie juz z tym problemem i zna rozwiazanie ? Prosilbym o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 Tia, ja się spotkałem... wiesz, na forum jest coś takiego jak szukaj i na 100% znajdziesz co zrobić z krzakami. Tak z ciekawości cedega czy wine? No i chyba chodziło Ci o L2:C4 a nie LA, bo LA to Los Angeles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2006 Zainstalowałem C4 na cededze ... i pidczas uruchomianai gry z pliku /system/L2.exe wywala mi game error i właściwie zamraza przechodzenie miedzy okienkami :S OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1944 MHz with 1010MB RAM Video: Direct3D HAL (11360) General protection fault! History: FL2GameData::WeaponItemDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine jakies pomysły co z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Przeinstaluj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 gre czy program ? gre juz zainstalowałem 2 razy no ale moge jeszcze raz ..... P.S. podczas instalacji pluje sie, ze nie moze utworzyć wpisów w rejestrze olać to czy zacząć sie martwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 hmmm... jaka wersja L2? Bo z tego co pamiętam i co mi się udało, to tylko C2 odpalić poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Zainstalowałem C4 na cededze ... mam też C5 jak wróce do domu to sprawdze, ale C4 ponoć działa na cededze :S btw trzeba doinstalować jakieś sterowniki DirectX or sth ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Zastanawiam się, co ci da zainstalowanie DX skoro nie jest on obsługiwany przez Linuksa. A to, że zainstalowałeś to nic nie znaczy, ja też zainstalowałem i podczas logowania gra wywalała się... jaki z tego morał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 nie chodz w kasku na jezyny bo ci lodówke spod rowera ukradna btw server przeszedl na C5 czy sie udalo odpalic pod fedorka dam znac jutro ... Zastanawiam sie, co ci da zainstalowanie DX skoro nie jest on obslugiwany przez Linuksa wiem ze niejest obslugiwany ... chodzi mi oto czy do CEDEGI doinstalowac jakies wsparcie/pliki DX tak jak np IE do wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 ehh kolejna chrononicle (5) i kolejne problemy ^^" P.S. reinstalacje C4 nic nie dały :S any idea ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Noo... chcesz być zdrowy - odpuść sobie Lineage2 pod Linuksem. Niestety ta gra jest zrobiona tak, aby wykorzystać maks grafiki i możliwości DirectX, co powoduje, że OpenGL kładzie się na niej. P.S. Logujesz się na retail czy na piracki serwer, bo może z retailem nie byłoby problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbinel Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 server piracki ale problem w tym, ze ten bąd wyskakuje podczas próby zainstaowania gry ( na samy początku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzik Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 napiszcie mi jak zainstalowac lineage na linuksie (niejestem zbyt obeznany) mam linuksa od 6h więc potrzebuje bardzo dokładną instrukcje ((l2c2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 Przeczytaj temat od początku i będziesz wiedział w 100% co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi