butcher Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Chcialbym sie dowiedziec, czy istnieje jaks dystrybucja dla architektury Ppwer-PC?Tzn. nie chodzi mi o taka, ktora mozna zainstalowac na dysku, bo wiem, ze takie cos istnieje!Mam na mysli cos takiego jak knoppix..Wkladasz plytke do Cd-ka i juz mozesz delektowac sie systemem. ktos cos widzial?Ktos cos wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 Tzn. nie chodzi mi o taka, ktora mozna zainstalowac na dysku, bo wiem, ze takie cos istnieje!Mam na mysli cos takiego jak knoppix..Wkladasz plytke do Cd-ka i juz mozesz delektowac sie systemem. To się nazywa LiveCD. A szukanie nie boli: http://distrowatch.com/search.php?category...erpc&status=All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 A poza tym sam możesz sobie taką zrobić - kiedyś były artykuły, ale kazali usunąć (BTW. jeszcze je mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2005 A poza tym sam możesz sobie taką zrobić - kiedyś były artykuły, ale kazali usunąć (BTW. jeszcze je mam ) Ekhm... może chociaż ograniczycie się do PM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi