Twoja stara Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 Mam problem z kadu. Jak importuję listę kontaktów to tworzy mi drań jeden tyle grup ile było osób na liście kontaktów a numery grup to oczywiście numry osób z listy. Jeżeli miałem jeszcze jakiegoś maila zapisanego to z niego też robi grupę. No i w każdej grupie jest zapisany jeden telefon w któryj też jest zapisany numer gg. Nie pomaga reinstalka systemy ani import z pliku (w windy wszystko z gg jest ok)jądro mam nowe system zaktualizowany(fc2). Jak mi nikt nie pomorze to za karę wrócę do windy;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2005 A ktora wersja Kadu? Wiem ze z jakas wczesniejsza (0.38 ?) byly problemy. Jak masz jakas najnowsza (cvs) to moze chilowy bug. Podaj wersje, moze sie ktos z tym spotkal. Ewentualnie: http://www.kadu.net/forum/ Jak cos rzeczywiscie jest na rzeczy to tam jest odpowiedz na 100% Jak mi nikt nie pomorze to za karę wrócę do windy;-) nie strasz nie strasz bo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Jak mi nikt nie pomorze to za karę wrócę do windy;-) Będziesz siebie karał za to, że nikt ci nie pomógł? Pfff, masochista jakiś, czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi