hypnos Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Witam Od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego XMMS nie odtwarza mi wszystkich kawalkow? Jest pare, ktore omija szerokim lukiem - tylko dlaczego? Pod Winda Foobar/Winamp odgrywa je jak nalezy. Problem ten zauwazylem pracujac jeszcze na MDK, w Fedorze jest to samo. Czy ktos sie z tym spotkal? Od czego to zalezy i jak ewentualnie mozna zmusic tego player'a do grania tych utworow? Pozdr, Alex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2005 Dobrze by było, gdybyś podał więcej informacji o "omijanych" empetrójkach - np. kodek, bitrate i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos Napisano Kwiecień 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 Juz sobie poradzilem z tym problemem. Zainstalowalem Beep Media Player'a Lyka wszystko. Ale mimo to chcialbym wiedziec dlaczego XMMS nie chce ich odgrywac. A co do omijanych utworow: bitrate rozny (128, 192), probkowanie takie samo czyli 44kHz. Co do kodeka to BMP wyswietla mi cos takiego (nie wiem czy o to chodzi) w informacjach o pliku: "MPEG Level: MPEG-1 Layer 3" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian915 Napisano Kwiecień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2005 http://www.iis.fraunhofer.de/amm/techinf/layer3/ :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi