SebOOl Napisano Kwiecień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2005 Witam Na forum często spotykam się z jakimiś skrótami literowymi i nie bardzo wiem co one oznaczają... BTW to pewnie od By The Way a reszta ?? Nawt nie pamiętam tych skrótów... Jakby ktoś mógł napisać parę i opisać co znaczą byłbym wdzięczny... Jak już jestem przy terminach to chciałbym też wiedzioeć co to jest floodowanie ?? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackhat Napisano Kwiecień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2005 imho - In My Honest Opinion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2005 Witam!! TUTAJ SOBIE SĄ POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 To są tzw "AKRONIMY" - wpisz w googlach a znajdziesz masę stron z tłumaczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 imho - In My Honest Opinion Raczej In My Humble Opinion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2005 Dzięki wszytkim za odpowiedź ... Teraz przynajmniej wiem z jakimi zwierzętami mam doczynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2005 Taki doświadczony chłopak i na google nie poszedł wstyd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Poza tym na wikipedii mogłeś wpisać 'imho' i Ci znajdzie też sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Jeżeli chodzi o jakieś hmm mniej moderowane fora, gdzie przeklinanie jest dopuszczalne to jeszcze: STFU - Shut The f*ck Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Taki doświadczony chłopak i na google nie poszedł wstyd :-) Cóż, czasami zdarza się maleńkie zaćmienie umysłowe Poza tym na wikipedii mogłeś wpisać 'imho' i Ci znajdzie też sporo. Co bym mógł to bym mógł ... nie ma sesnu nad tym gdybać bo napisałem tutaj .... Z wiki nie korzystam bo nie lubie. Ale i tak dzięki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Jeżeli chodzi o jakieś hmm mniej moderowane fora, gdzie przeklinanie jest dopuszczalne to jeszcze: STFU - Shut The f*ck Up Jesteśmy otwarci, ale to u nas raczej będzie zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 Dzięki wszytkim za odpowiedź ... Teraz przynajmniej wiem z jakimi zwierzętami mam doczynienia to ja polece jeszcze taki jeden maly fajny programik (o jakze wymownej nazwie) -> WTF screanshot: http://www.gentoo-portage.com/Image/417 nie mowcie ze nie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2005 nie mowcie ze nie fajne a fajny wlasnie go sobie zainstalowalem i sie bawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 nie mowcie ze nie fajne a fajny wlasnie go sobie zainstalowalem i sie bawie... tylko baza słow mala... IMO jest , IMVHO juz nie... moze napisze maila do Tworcow zeby zrobili stronke www na ktorej za pomoca formularza zglasza sie nowe akronimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2005 no wlasnie krotka to byla zabawa bo rzeczywiscie baza jest mala, a pomysl z baza uzupelniana prz pomocy formularza www jest calkiem zmyslny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi