Haborym Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 Hejka, No wlasnie, jakim programem moge nagrac(skonwertowac) pliki mp3 na cd-audio? A z plikami mid tez by sie jakos dalo? Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2005 K3B lub xcdroast. Midi niestety nie da chyba rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 K3B lub xcdroast. Midi niestety nie da chyba rady To ja jeszcze dodam ,że aby nagrac mp3 na audio w k3b to trxeba mieć k3b-mp3 plugin. Z tego co wiem to da się przerobić midi na wav w timidity/timiditi (niepotrzebne skreslic) a potem można już robić z tym co się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haborym Napisano Kwiecień 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Oki: Sciagnalem sobie plik: k3b-mp3-0.11.9-0.lvn.1.1.i386.rpm Odpalam i brak paru bibliotek: np. Brak pakietu: k3b, libsamplerate.so.0 itp. Czy ja te pliki mam na CD dystrybucji fedorki? Hmm jakie rpmki mam zassac HELP. Moze to jest zwiazane z tym ze ja jade na gnomie. Mam K3B zainstalowane ale brak pakietu k3b wydaje sie bardzo takemniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Kwiecień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2005 Najprościej, to zrób apt-get install k3b-mp3 i powinno się wszystko samo rozwiązać Gnome ie jest winny. Brak pakietu k3b może oznaczać, że masz może system nie zupgrade'owany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haborym Napisano Kwiecień 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2005 $ apt-get bash: command not found. Heh czy ten program nie powinienn byc standardowo instalowany? Mam go na plytce Fedorki czy musze zassac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2005 $ apt-get bash: command not found. Po pierwsze, odpala się to z konta roota, a po drugie nie jest standardowo z w dystrybucji. Zobacz to: http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/#apt http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedora...installsoftware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Kwiecień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2005 jeśli nie ma apt to moze yum install k3b-mp3 oczywiscie z przerobionym odpowiednio plikiem konfiguracyjnym . Najlepiej tym od gajownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi