boomcak2 Napisano Kwiecień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2005 dochodze w instalacji do miejsca wyboru pakitów i wyskakuje mi ze na plytce nie ma pakietów binarnych i chce inna płyte.help..... normalnie bootuje z tej plyty DVD, daje enter odpala sie instalka, wybieram karaj, jezyk i pozniej wybieram CD-ROM czyta chwilke dvd i wywali mi ze nie ma plyty Fedora Core 3. PS mam DVD Rom Asusa podpiety jako UDMA 66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Przed nagraniem płytek sprawdziłeś sumy MD5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boomcak2 Napisano Kwiecień 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Obraz nagrywał sciagał i nagrywał mi kolega i chyba (_napewno_ → na pewno) ORT nie sprawdził tego. No ale z plyty sie szczytuje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2005 Chyba na pewno (BTW chyba czy na pewno? :/) obraz się źle ściągnął. Trzeba go pobrać jeszcze raz Tylko następnym razem kolega niech sprawdzi sumy (jak to zrobić jest na forum, ew. można pogooglować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humulus Napisano Maj 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2005 mam ten sam problem wypaliłem płytkę bootuje sie poprawnie zaczyna się instalowac a później że mam włożyć płytke z Fedorą 3 ściągnąłem wersję DVD czy jakoś mogę naprawić ten obraz nie ściągając od nowa całej płytki bo moje łącze na neozdradzie tego nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Niestety, nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi