mas-kaz Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 (jezeli taki topic tuz byl to przepraszam) mam problem...nic nowego:P po problemie z glib2 teraz przyszedl czas na nie dzilajace/startujace "instalatory" (shell script) *.sh wszystko dzialalo, wlasnie do momentu akcji z wywaleniem glib2 nie dziala instalacja thunderbird'a" jak i "crossover'a" wiec wiem ze nie dotyczy to tylko jednej aplikacji a nawet nie wiem jak taki instalator odpalic z terminalu:/ (instalacje probowalem odpalic na "uzytkowniku" jak i na root'cie) help, please!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 a nawet nie wiem jak taki instalator odpalic z terminalu:/ sh nazwapliku.sh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Kwiecień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2005 dzieki wielkie okazalo sie ze brakuje mi "libxp.os.6" na tym forum http://forums.fedoraforum.org/archive/inde...hp/t-27306.html znalazlem odpowiedz zainstalowalem "acroread'a" i dziala, dziala, dziala!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi