SebOOl Napisano Maj 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 Witam Wszedłem dzisiaj popołudniu na forum, i ku mojemu wielkiemu ździwieniu, zauważyłem micro faceliftting w postaci zmiany ikonki wyszukiwania (nareszcie może będzie się odrózniać - zwłaszcza dla nowych userów) oraz doczekaliśmy się wreszcie OFICJALNEGO FAQ ! W sumie lepiej późno niż wcale ... Podziękownia dla osób które to umieściły (mam nadzieję że nie zniknie jak poprzednio ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 To jeszcze nie koniec :] Później będzie Wiki (już teraz zapraszamy wszystkich forumowiczów do wspólnego tworzenia dokumencji Fedory), a następnie, jak dobrze pójdzie, zmiana IPB na UNB :-) Trochę czasu zajmie ustawienie wszystkiego, ale ważne, że zmiany będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Maj 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 Jakos niezbyt mam ochote na zmiane na UNB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 Jakos niezbyt mam ochote na zmiane na UNB... Można wiedzieć dlaczego? UNB Ci się nie podoba, czy mentalnie jesteś konsewatystą przyzwyczajonym do IPB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Maj 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2005 Mam nadzieję, że nie będzie to działanie w stylu typowym dla polskich polityków: "Jak już nie wiadomo, co zrobić, to zróbmy reorganizację". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Mam nadzieję, że nie będzie to działanie w stylu typowym dla polskich polityków: "Jak już nie wiadomo, co zrobić, to zróbmy reorganizację". Nie będzie, bo my wiemy co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Idąc za znacznikiem [ot] Kiedyś już było tutaj faq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Myśle że zmiany są w pyte, szczególnie jak zmieniają coś na lepsze!! Świat ma to do siebie że ciągle się zmienia, no i jak tak forum się nieco zmieni to też będzie milusio:) Ja osobiści lubie nowości a jak są sprawdzone i działają to zaj...:] POZDRAWIAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 (edytowane) No świat powoli idzie do przodu... Ale widzę, że firma B2B jakaś uparta chyba jest, jeżeli nic nie robi z tym forum i nie pozwala innym czegoś robić. No i jeszcze taka ciekawa sprawa wychodzi na wierzch... kto zostaje administratorem ten zaraz nie ma na nic czasu Smutna sprawa... UPDATE: Na dole zauważyłem RTFM. Nie wiem czy The Strucctor dobrze zrobił. Przynajmniej zmień nazwę. Read The Fucking Manual - przeczytaj ten pieprzony podręcznik - to nie brzmi zbyt ładnie na tak poważnej stronie... No chyba, że autor tego linka zastosował jakiś eufenizm //wymoderowano// Nie igraj z ogniem, wszystko da się przekazać w kulturalny sposób Edytowane Maj 3, 2005 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Na dole zauważyłem RTFM. Spostrzegawczy jesteś Ten link był dostępny od samego początku istnienia forum na IPB :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2005 Na dole zauważyłem RTFM. Spostrzegawczy jesteś Ten link był dostępny od samego początku istnienia forum na IPB :-) Buehehe, ale dopiero teraz ukazała się pomoc UNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Read The Fucking Manual - przeczytaj ten pieprzony podręcznik - to nie brzmi zbyt ładnie na tak poważnej stronie... No chyba, że autor tego linka zastosował jakiś eufenizm Istnieje starodawna i poważana tradycja: jeśli w odpowiedzi ujrzysz "RTFM", osoba, która to napisała, sugeruje Ci, byś Przeczytał Przyjazną Dokumentację (Read The Friendly Manual). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Istnieje starodawna i poważana tradycja: jeśli w odpowiedzi ujrzysz "RTFM", osoba, która to napisała, sugeruje Ci, byś Przeczytał Przyjazną Dokumentację (Read The Friendly Manual). Nieźle wybrnęli Jakoś nie mogę sobie wyobrazić stworzonka z Twojego podpisu krzyczącego: "Przeczytaj tej przyjazny podręcznik"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Istnieje starodawna i poważana tradycja: jeśli w odpowiedzi ujrzysz "RTFM", osoba, która to napisała, sugeruje Ci, byś Przeczytał Przyjazną Dokumentację (Read The Friendly Manual). He napisałem, że może chodzić o eufemizm(wyraz zastępujący inne wyrazy, które mogą się wydawać nieprzyzwoite) Jednak ten skrót jest taki... nieładny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Maj 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2005 Nieźle wybrnęli Jakoś nie mogę sobie wyobrazić stworzonka z Twojego podpisu krzyczącego: "Przeczytaj tej przyjazny podręcznik"... No niech Wam tam będzie... Teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi