windykator Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Ściągnąłem narazie 2 obrazy i mam problem z drugim. W tescie przy instalcji mam status field po sprawdzeniu (pierwsza płyta jest pass). Md5sum obrazka drugiej płyty zgadza się z tymi podanymi na stronie. Płyte nagrywałm dwa razy i dalej to samo. Nie wiem czy sie tym przejmowac czy poprostu instalowac z tej płyty? Nagrywam poprzez dwukrotne klikniecie na obrazek w gnomie. Prosze o szybkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Nie przejmuj się, media-test jest zepsuty. Ważne, żeby sumy MD5 się zgadzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
windykator Napisano Maj 6, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 media-test jest zepsuty Zepsuty? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2005 Ale tylko troszke http://faq.fedora.pl/#mediacheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi