Piotr82 Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Jak ktoś jeszcze na gdzieś znajdzie to niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Mi strasznie wolno ściąga Szkoda, bo się już nie mogę doczekać . Kiedy to się stanie, wytrzymać nie mogę :/ Umieram..... Może troszkę przesadziłem, ale coś takiego czuję. :lammer: Kiedy ponaciskam sobie guziczki instalatora, oh kiedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 A co tam moze byc takiego super. Jedynie gnome 2.6 nie ma w innych dystrybucjach , kernel 2.6 i kde 3.2 jest np. w suse. No i nowe wersje paczek , ale i tak mam takie w jedynce. Ja sie ciesze ze jest 2.6 gnome bo chce wrocic do tego srodowiska. No i masa ustawiania , wszystko od nowa , montowanie partycji ...... Chyba ze macie jakies info o jakis bajerach. Bo to selinux czy jak to sie zwie to domyslnie jest wylaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Ładnie się zapowiada nowa Fedorka - całość 9 CD lub 1 DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Jakto 9 cd , 4 cd zwykłe , 4 cd żródła ( po co ? ) , 1 cd ratunkowa ( po co ? ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpumaster Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 CZY WIE KTOŚ CZEMU NAGLE NIE MA ZEZWOLENIA NA WEJŚCIE NA SERWER Z KTÓREGO MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ FEDORĘ 2??? :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Myślę, że zablokowali pobieranie do jutra Druga możliwość to taka, ze "cały świat" się rzucił na ten serwer bo tu można pobrać obrazy Jeżeli ktoś rozpoczął pobieranie wcześniej to idzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Myślę, że zablokowali pobieranie do jutra Druga możliwość to taka, ze "cały świat" się rzucił na ten serwer bo tu można pobrać obrazy Jeżeli ktoś rozpoczął pobieranie wcześniej to idzie dalej Fakt - cholera zablokowane wszystkie mirrory ... jak ktoś wpadnie na coś "otwartego - dajcie cynk pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 d*pa , ściagałem ie cd 1 i cały czas ściagam z http://sunsite.icm.edu.pl , ciagnie wolno 20 kb mam narazie 58% i działa. Jednocześnie GetRightem ściagam cd 2 i szło za***iście aż do 83% i potem d*pa , teraz nie moge się połaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Ehh... pewnie ktoś dla kumpla użyczył na sekundkę, a jak się pół kuli ziemskiej(tej nieśpiącej) rzuciło na mirror to zablokowali... Kto rozgadał!!! Do odszczału:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Ja juz sciagnelem i zainstalowalem, a za was trzymam kciuki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AaaA Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Szczęściarz... Możesz gdzieś wystawić mirrora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 A jak idzie na torrencie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 mi też już nie sciąga a mam już całe 90MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Ja juz sciagnelem i zainstalowalem, a za was trzymam kciuki :-) :shock: możesz powiedzieć jak to zrobieś??? --- ja na torrencie nie mogę się polączć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi