Skocz do zawartości

Pobierranie Fedora 2

milupo

Rekomendowane odpowiedzi

Szczęściarz...

Możesz gdzieś wystawić mirrora?

Nie moge postawic mirrora, poniewaz korzystam z akademickiej sieci i na swiat patrze przez "waska dziure", a faktem jest ze transferki mam niczego sobie. Sciagalem 4 obrazki jednoczesnie i kazdy po pk 130 KB.

Asciagalem z tego linka co podalem wczesniej.

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Przeglądałem kometarze na /. i znalazłem takiego linka: ftp://ftp.gaminguk.net/Mirrors/fedora_FC2...torrent_cd_iso/

Mógłby ktoś ściągnąć chociaż rescuecd i sprawdzić, czy to są dobre obrazy (http://livna.org/~anvil/fc2-torrents.txt)? Mam łącze tylko 512kb/s i nie chcę ściągać na darmo... Za ewentualne sprawdzenie wielkie dzięki.

Nie rozumiem podejscia do sprawy... Obrazy sa, mirrory sa, data premiery jest... godzina 11:50 a tu pupa taaaaka wielka. :angry: Nie mozna tego oficjalnie sciagnac tylko trzeba szukac na torrentach i innych etceterach... O so chosi ??? Moze mi to ktos wytlumaczyc ?

Pozdroofka :-)

Tytus

1. Przed datą premiery (kilka dni wcześniej) obrazy są rozsyłane do mirrorów.

2. W dniu premiery są dostępne w Red Hacie i na mirrorach.

3. Ponieważ Red Hat zminiał datę premiery z 17 na 18 a na mirrorach system już był niektórzy admini nie zminieli daty i system był do pobrania przed oficjalna datą premiery.

4. Gdy admini się zorientowali, że jest falstart to poblokowali pobieranie plików do czasu premiery oficjalnej.

5. Ponieważ system wyciekł przed czasem to teraz jest dostępny w różnych nieoficjalnych miejscach :)

6. W NY jest teraz 6.16 rano. Trudno powiedzieć co onacza data premiery 18.05. Może to oznaczać np 12.00 ale nie wiadomo jakiego czasu :)

pozdrawiam, Jerzy

(...)

6. W NY jest teraz 6.16 rano. Trudno powiedzieć co onacza data premiery 18.05. Może to oznaczać np 12.00 ale nie wiadomo jakiego czasu :)

pozdrawiam, Jerzy

Doprawdy podziwiam Twój spokoj i wyrafinowanie godne najlepszego rewolwerowca :lol:

... ja nie jestem spokojny - tym bardziej że zapewne jeszcze tydzień będę ściągał :/ ,,, (no chyba że jakieś czasopisma się wykażą ;))

PS. ... no ale Wam tam łatwiej powstrzymać drżenie rąk - bo zapewne w fedorze.pl to chyba już wszyscy mają?.... ;)

:P