alvaro Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Ostatni raz byłem tu przed modernizacją strony. Siedziałem nad pisaniem pracy. Wtedy czytałem że wyszedł kolejny test FC2. Nie spodziewałem się że tak szybko będzie pełny Core 2 a tu taka niespodzianka. Na oficjalnej stronie cieżko wejść - wcale się nie dziwie , ale mirrorki się dobrze sprawują. Jak dobrze pojdzie to w następnym tygodniu (przy sciąganiu non-stop) będę się cieszył razem z wami posiadaniem nowiutkiej Fedorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 ja mam wszystko sciagniete i nagrane... ale naped mi padl i nie zainstaluje -W MORDE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 ja mam wszystko sciagniete i nagrane... ale naped mi padl i nie zainstaluje -W MORDE!!!! To zainstaluj z dysku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 teraz juz nie dam rady jak wszystko wywalilem, jutro kupuje nowy naped, w koncu i tak jest potrzebny, tymbardziej by zainstalowac fedore nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Ja do dzis trzymam obrazy z FC1. Z plytami nigdy nie wiadomo. Ostatnio ni (_z tąd_ → stąd) ORT ni z owąd przestała mi działać popawnie 1 płyta instalacyjna. Na scigniecie jednej płyty min 20 godzin. Teraz po 12 godzinach sciagania mam 55% pierwszej płyty. Jeśłi obraz nie przeszkadza lepiej - na wszelki wypadek sobie zostawić. No chyba że na dysku nie ma miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Do czego służy płyta FC2 rescuecd oprócz tego że można zainstalować fedorę przez internet bo nie wiem czy mi się przyda i nie wiem czy ściągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro Napisano Maj 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2004 Do czego służy płyta FC2 rescuecd oprócz tego że można zainstalować fedorę przez internet bo nie wiem czy mi się przyda Ma pomóc w razie draki do ratowania systemu i nie wiem czy ściągać Sciągasz min 2GB instalek to chyba niecałe 80 MB nie jest problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zavader Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Witam! Ja zasysam Fedore i Juz sciagnalem 1.5 GB [bo sciagam DVD ISO] i jak tak dalej pojdzioe to jutro z rana bedzie - MAM NADZIEJE bo mi matka powiedziala ze jak jutro do rana [godzina 7:00] nie skonczy sie sciaganie to mi wylaczy :/ TRZYMAJCIE KCIUKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 A ja już jestem szczęśliwym posiadaczem FC2. Idźcie do adiosa to Wam nagra. Dzięki Ci ludzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milupo Napisano Maj 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 a ja sciagalem z serwera szwajcarskiego... transfer od 89KB/s do 115 KB/s ... polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Witam nie bylo mnie troche na forum a tu juz takie zainteresowanie FC2. Jesli chodzi o torrenta to sciagajcie z http://torrent.dulug.duke.edu/ jest to torrent tylko dla fedory. Zapuscilem sciaganie o 14.00 juz mam ponad 700MB transfer 60KB/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Mam już 2 i pół płytki do jutra będę miał całość chyba że mi siądzie komp albo mi neta odłączą :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro Napisano Maj 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2004 Wy to macie sobie dobrze. Ja sie męczę na radiowce. Marne 13 kB (128 kb). Za 3 godziny będzie 2 płyta, trzecia ma już 44% ale cienko ciągnie z Sunsuite. Jak dobrze pójdzie to w Niedzielę będę instalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2004 JJJEEESSSTTTT!!!! Po trzech nocach ściągania mam już wszystkie 4 płytki Zaraz instaluję, ciekawe jest to że prawie każda płyta z innego serwera pierwsza ze szwajcarskiego, druga z bittorenta, a dwie ostatnie z irlandzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro Napisano Maj 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2004 Jeszcze dobrze nie sćiągnołem Fedorki a już słyszę poważne słowa krytyki wśród osób, które się przesiadły z FC1. Zastanawiam się czy zrobić instalke od zera czy zaktualizować FC1 do FC2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi