Soleth Napisano Maj 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2005 Witam! Mam takie pytanie. Sciagam Fedora Core 3 stąd: ftp://ftp.ps.pl/pub/linux/fedora-core/3/i386/iso/ Tam są obrazy plyt: FC3-i386-disc1.iso FC3-i386-disc2.iso FC3-i386-disc3.iso FC3-i386-disc4.iso FC3-i386-DVD.iso FC3-i386-rescuecd.iso FC3-i386-SRPMS-disc1.iso FC3-i386-SRPMS-disc2.iso FC3-i386-SRPMS-disc3.iso FC3-i386-SRPMS-disc4.iso MD5SUM O ile pierwsze 4 to obrazy płyt z distro, to mam pytanie. Co jest na płytach z SRPMS w nazwie? Prosze o odpowiedz. Je też trzeba ściągać? :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2005 W SRPMS są źródła pakietów RPM. O ile nie planujesz rekompilacji pakietów pod architekturę własnego procesora, to te pakiety nie są Ci potrzebne. Większości użytkowników (w tym np. mnie ) w zupełności wystarcza standardowa dystrubucja, która znajduje się na pierwszych 4 CD z Twojej listy. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Maj 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2005 Ok dzieki. Sciagam 4 pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi