blazejwiecha Napisano Maj 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2005 No Match for argument: kernel-module-nvidia-2.6.11-1.27_FC3 Nothing to do i jak tu teraz wgrac nowe ???? uzywam instalacji z faq ale nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2005 Pewnie nie masz repo rpm.livna.org... Zajrzyj do FAQ. Możesz szybko to wgrać ściągająć stąd, tylko wgraj z parametrem -i a nie -U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 24, 2005 rom livna org mam , dlatego mnie dziwi, ale instalne gotowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Coś się chyba pozmieniało w repo. Próbowałem jak zwykle zainstalować yumem (zawsze było w Livna testing) i miałem ten sam komunikat. Cóż... ja też z gotowca Dzięki _Pat ! Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejwiecha Napisano Maj 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 To jak będzie ktoś wiedział jak przerobić yum.conf to mile widziane będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 25, 2005 Aktualizowalem kernela przez apt, stery do nvidi takze. Wszystko chodzi jak nalezy. Rezpozytoria do apt mam z FAQ Gajownika lub z ktoregos linku podanego przez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi