pcxelja Napisano Maj 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2005 Do nagrywania płyt korzystam z K3b. Posiadam Fedora Core 3. Jak to jest z wypalaniem płyt dvd o wielkości np 4,6 GB W k3b mam na pasku nastawione "rozmiar dvd - 4.7 GB" Gdy wrzucę coś więcej niż 4.4 GB wyświetla się czerwony pasek. A podczas uruchomienia procesu bagrywania pokazuję się komunikat, że dane nie zmieszczą się na nośniku. Korzystam z płyt experanza 4,7 GB 4x Czy muszę jeszcze włączyć funkcję "overburn"? Nie chcę też uszkodzić nagrywarki. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kRIMIsEK Napisano Maj 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2005 Plyta DVD tak naprawde ma 4,38GB. Niestety nie wiem do jakiej wartosci mozna robic overburning zalezy to od plyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2005 Polecam cdrinfo.pl - tam są testy płyt oraz w miarę bezpieczne wartości nadpalania dla wielu płyt m.in. Esperanza. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Czerwiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2005 Dzięki za info ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi