Stef Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Ej.. używał ktoś tego z Fedorką? Podobno szybkie.. Jakby komuś sie chciało napisać parę słów nt. tego środowiska to byłbym wdzięczny . Stef Edit: Tfu.. oczywiście działania tego środowiska pod Fedora Core 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 tak, jest dość szybkie, ale mi jakoś nie przypadł do gustu i po paru minutach już go nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Rzeczywiście szybkie, niezłe pod względem graficznym i ma spore możliwości konfiguracyjne. Ale dla osób, które przeszły ewolucję Windows--->KDE (Gnome), czyli znają tylko najbardziej typowe menedżery okien, mało intuicyjne i w sumie dość kłopotliwe w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Czerwiec 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Jeszcze jedno pytanko skąd instalowaliście? Ponieważ nie chiałbym sie brzydko naciąć i skaszanić sobie czegoś.. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Początkowo byłem pod wrażeniem (to było pierwsze środowisko inne niż kde i gnome ) ale jak się pewnego razu zaczęło sypać to już nie przestało Flux rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2005 Jeszcze jedno pytanko skąd instalowaliście? http://sps.nus.edu.sg/~didierbe/ Niedługo paczki z tego repo będą w Fedora Extras :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Czerwiec 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2005 No dziękuję ślicznie za odnośnik . Milusio że będzie w Extras . Środowisko faktycznie szybkie, muszę jeszcze potestować czy da się nagiąć do moich upodobań (chwilowo jeszcze Gnome rox). Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Czerwiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2005 No fajne środowisko , ale narazie mało użyteczne , dużo rzeczy nie działa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2005 Ja instalowałem na Debianie, ale nawet do menu się tam dostać nie umiałem Zresztą przebajerowany (IMO). PS. Piotr82 tak przy okazji chciałem spytać, dlaczego na Twojej stronce nie ma nic o icewm ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi