Gość Zuk87 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Ja ściągam u kolegi na Neo 2Mb z prędkością ok 240KB/s Za ok 3h bede miał obraz DVD FC4 Sciągam z ftp.icm.edu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Miało prawo... bo nie mam linuksa i w desperacji sciagam taki, który mieści się na 1 płytce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 To ja juz to zasysać No dobra, ale kiedy bedzie dostepna wersja DVD?? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 To ja juz to zasysać No dobra, ale kiedy bedzie dostepna wersja DVD?? :shock: Na ftp.icm.edu.pl jest wersja DVD. Ok 20 powinienem już ją mieć pobraną. Napisze czy wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 przeciez juz jest na oficjalnych serverach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Na ftp.icm.edu.pl jest wersja DVD. Ok 20 powinienem już ją mieć pobraną. Doopa tam. Dziwne - na żądanie zwykłej płyty mogę ściągać, a w przypadku DVD mogę sobie czekać i czekać i nic się nie dzieje... Namówiłem ojca, aby mi od siebie z roboty przez torrenta ściągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Na ftp.icm.edu.pl jest wersja DVD. Ok 20 powinienem już ją mieć pobraną. Doopa tam. Dziwne - na żądanie zwykłej płyty mogę ściągać, a w przypadku DVD mogę sobie czekać i czekać i nic się nie dzieje... Namówiłem ojca, aby mi od siebie z roboty przez torrenta ściągnął. No to masz pecha. Mi działa bezproblemowo i śmiga bardzo fajnie. Nie wiem co robisz źle.... albo serwer jest przeciążony czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhostRider Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 No to ma ktoś linka do wersji na dvd? /edit: No dobra już ściągam stąd -> ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/Linux/fedora/lin...C4-i386-DVD.iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 mam jeszcze takie pytanko moze ktos umiescic repozytoria dla FC4 dla yum i apt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 mam jeszcze takie pytanko moze ktos umiescic repozytoria dla FC4 dla yum i apt? Nom. Proponuje oddzielny, przypięty wątek na forum. I moderowany oczywiście bardzo uważnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2005 Oj ciezko bylo na jakikolwiek serw wejsc wczoraj... Probowalem caly dzien. Prowowalem wejsc na prawie kazdy oficjalny serw ze strony fedory, ale dopiero ok 16 udalo mi sie wbić na USAński serwer no i sciagam od tamtej pory. No i z moim łączem 128 KB mam juz 2 plytki Jutro instaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi