Jump to content

Jest Już Fedora Core 4

Kokos
 Share

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Polecam torrent, to gwarancja, że wszystko dobrze się pobrało ;)

Jak ktoś ma ciąg 1,5Mb przez Proxy to za gwarancje robi FlashGet (auć! Windowsowska aplikacja - psia jego jucha :P).

Tylko qrde dzisiaj nie mogłem dostać nigdzie czystych płytek, kafejki pozamykane, Eh. Kupi sie jutro :D

Masz mizerne szanse, że już jutro wypalisz płytki... Zwykle po wydaniach Fedory z serwera można wyciągnąć 7-12KB... Zwykle mają ustawione dwa otwarte sloty... Czyli 30 godzin ściągania :)

uuuu to chyba sobie poczekam pare dni wytrzymalem tyle to wytrzymam kilka dni dluzej,bo nie ma sensu sciagac lepiej poczekac na jakis normalny transfer, bo pewnie jak sie jutro wszyscy rzuca na fedorke to bedzie cieniutki transferek :P

Jak ktoś ma ciąg 1,5Mb przez Proxy to za gwarancje robi FlashGet (auć! Windowsowska aplikacja - psia jego jucha tongue.gif).

Niekoniecznie. Można taki efekt uzyskać również w wget lub d4x, ale jak już _PaT napisał najczęściej są tylko 2 sloty ...

poczekac na jakis normalny transfer, bo pewnie jak sie jutro wszyscy rzuca na fedorke to bedzie cieniutki transferek
Pewnie tak będzie przez jakiś tydzień :)

ale jak już _PaT napisał najczęściej są tylko 2 sloty ...
Hmmm... Na mirrorach też?
Też, ale to nie jest reguła, tak jest zwykle... Ja zawsze daję dwa, to ekonomiczne ustwienie: wilk syty i owca cała :)

Guest Zuk87
Dobrze że już wczoraj pobrałem FC4. Już mam ją zainstalowaną :D

Skąd ją pobrałeś??? Wersja na 4 CD czy DVD??? Ja przeszukuje bezskutecznie sieć w poszukiwaniu jakiegoś dobrego mirrora z wersją DVD... Chyba przyjdzie poczekać jeszcze troche lub zaczne ściągać z japońskiego serwera po ok 5-6Kb/s....