FC_user Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Co zrobić, żeby mplayer w FC3 chciał mi odwarzać filmy. Od pewnego "modelu" zastrajkował i wyświetla mi :Error opening/initiializung the selct video_out (-vo) device. Jak to można naprawić??? Tylko xine działa :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Ustaw w options>video inne urządzenie wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2005 Mam ustawione DVD device /dev/dvd a CDROM device /dev/cdrom w Prefrrences Misc Mój fstab: # This file is edited by fstab-sync - see 'man fstab-sync' for details LABEL=/ / ext3 defaults 1 1 LABEL=/boot /boot ext3 defaults 1 2 none /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0 none /dev/shm tmpfs defaults 0 0 LABEL=/home /home ext3 defaults 1 2 none /proc proc defaults 0 0 none /sys sysfs defaults 0 0 LABEL=SWAP-hda3 swap swap defaults 0 0 /dev/hdd /media/cdrom auto pamconsole,exec,noauto,fscontext=system_u:object_r:removable_t,managed 0 0 /dev/hdc /media/cdrecorder auto pamconsole,exec,noauto,fscontext=system_u:object_r:removable_t,managed 0 0 /dev/fd0 /media/floppy auto pamconsole,exec,noauto,fscontext=system_u:object_r:removable_t,managed 0 0 Próbowałem już /dev/hdc i /dev/hdd a le nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Dla 1-go problemu, to zmień wyjście video (zresztą, jak już ktoś wyżej napisał), a dla dvd, to jak pamiętam, to trzeba było chyba zrobić symlinka (ln -s /dev/hdd /dev/dvd), ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Dla 1-go problemu, to zmień wyjście video Dobrze zmienię, ale jak to zrobić :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2005 Prawym->Preferencje->Video i tam sobie wybierasz. Ja mam np. xv i mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2005 Jak chcesz, to kliknij - Ty nic nie stracisz, a ja będe wdzięczny ;-) Co ci daje takie kliknięcie??? Bo ja ostatnio trafiłem do Opery, która nawet nie chciała się dać ściagnąć Można sobie tylko poklikać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2005 To program afiliacyjny Opery. Jak ktoś "zaliczy" około chyba 200 kliknięć dostaje darmową licencję na Operę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2005 Dokładnie 250 klików. Ja już swoje zebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Lipiec 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2005 To zbierajcie kliki a ja zostaję przy mozilli bez licencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi