Skocz do zawartości

Internet

asasyn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niedawno zainstalowałem czwórke i jest nieźle poza:

1)Dołączony kompilator

2) Najważniejsze, internet. Działa wolniej niz na modemie. Mam router

Asmax AR 804u podpięty do wbudowanej w płytę sieciówki SiS900 opartej

na realteku. W resolv.conf jest adres routera i jeżeli go zmienię na inny

to o necie mogę pomarzyć, dodanie drugiego nic nie zmienia, internet dalej się

wlecze.Macie może jakieś sugestie??

• 4 weeks later...

fraDiavolo to jaki nie jest porażkowy - windows :?: :D Ja myśle że Fedora nie jest porażkowa tylko lubi wyzwania - zastosowanie GCC4 GNOME 2.10 KDE 3.4.0 i zaraz jego aktualizacja do KDE 3.4.1 wyzwanie nie małe takie nówki połączyć w jedną całość tak by wszystko działało

• 3 weeks later...
a lamerów zapraszamy na Windowsa.

Taaak, domyślam się że jesteś wyyyyjjjjjąąąttkkkkooowwyyymmm expertem w dziedzinie systemów operacyjnych. Ciekawe czy znasz cały wiersz poleceń windows. Czy masz w jednym palcu cały rejestr. Wg ciebie osoba pisząca rozbudowane aplikacje w np C/C++ jest lamerem. Grafik na codzień pracujący w Photoshop-ie jest lamerem. Specjalista od baz danych jest także lamerem. Ludzie z borlanda tworzący kolejne wesje Delphi to także lamerzy bo tworzą dla windows. Oni wszyscy są lamerami bo używają windowsa. Coś ci powiem: mam w kompie Slackware10.1 Fedorę4 windowsXP. Nigdy w życiu osoby używającej windows nie nazwałbym lamerem. No ale domyślam się że ty jesteś expert a ja nie ( jestem lamerem bo mam windę w kompie)

sory...nie chodziło mi o to...chodzi o wyzwanie...jeżeli nie chcesz ryzykować wróc do Widndowsa..ok zachowałem sie jak lamer :) ...mam przykre wspomnienia z nim i moje 100GB zdjęc, które mi usuneło, bo jakiś lamer podrzucił mi wira, jak chcą hakować niech sie przerzucą na (_linuxa_ → Linuksa) ORT i przyjmą wyzwanie. Dla mnie hacking na Windowsie nie był trudny ale dawał niewiele możliwości, Linux już nie jest taki prosty jak Windows..."LAMsystem"-bo zwykły użytkownik może ci ******** kompa w kilka sekund nie wysilając się przy tym...i nie jestem expertem...w przeciwieństwie do was :P