marpsoft Napisano Czerwiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2005 Chłopaki jeśli macie problemy z kde, gnome lub innymi tego typu wynalazkami to polecam evil window manager (evilwm). Chodzi z szybkością światła : ) Banalnie prosta obsługa Poprostu wymiata !!! Znajdziecie go tutaj: evilwm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 No, dzieło sztuki to to nie jest, ale jak ktoś tak lubi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 Znajdziecie go tutaj: evilwm # No window decorations apart from a simple 1 pixel border. # No icons. (...) dalej nie czytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 Nie lepszy fluxbox czy kahakai ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 Chłopaki... Chyba nie jest znowu tak źle, czasem jakaś dziewczyna się przewinie A co do WM, to jak ktoś ma 400MHz i 64MB ramu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpsoft Napisano Czerwiec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2005 I tu popełniacie zasadniczy błąd nie dośc, że nie czytacie instrukcji do konca to nie dajecie mu nawet najmniejszych szans. Trzeba poprostu spróbować. Przecież to nic nie kosztuje . Obsługa skrótami z klawiaturki i myszką jest poprostu reeeewelacyjna Powiem wam, że aprawde po przeczytaniu kilku linijek z readme i 10 minutach przyzwyczajania się można zasówać → zasuwać pod nim 10 razy szybciej niz pod gnome, kde, czy xfce Jeszcze raz polecam. Jeśli macie jakieś pytania chętnie udziele wskazówek Pozdrawiam wszystkie dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiechu Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Patrząc po screenshotach ma sie wrażenie (ja mam) że cofnęło sie w czasie do Win 3.11 :/ Ja tak nie chce. Chce mieć ładny pulit a nie jakieś tam monochromatyczne kwadraty. A co fo szybkości działania no to już inna historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraDiavolo Napisano Czerwiec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2005 Patrząc po screenshotach ma sie wrażenie (ja mam) że cofnęło sie w czasie do Win 3.11 :/ Mnie się to skojarzyło z Windows2000 Jest tam taki profil wyglądu "bardzo wysoki kontrast", czy jakoś tak. Chyba dla niedowidzących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 juz wole konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 A co do WM, to jak ktoś ma 400MHz i 64MB ramu... Jak się ma 400Mhz i 64 MB to się wrzuca (jak zawsze) fluxa Testowałem już wm i niesprawiedliwością byłoby powiedzieć, iż jest kiepski - jednak pod każdym względem odstaje od fluxa i bynajmniej nie jest od niego szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi