FC_user Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Nie wiem co się stało, ale AdobeReader_enu-7.0.0-2, który jak dotąd nie sprawiał mi kłopotów, naglę odmówił posłuszeństwa . Nawet po reinstalacji nie chce się otworzyć. Nie mam pojęcia co zrobić. Może mi ktoś podpowie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 IMHO to on nie chce współpracować z GCC 4.0. Używaj Evince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 hmm mi działa dobrze. Odpal go w konsoli i pokaż co wypisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Wypisał mi cos takiego: /usr/local/Adobe/Acrobat7.0/Reader/intellinux/bin/acroread: error while loading shared libraries: /usr/local/Adobe/Acrobat7.0/Reader/intellinux/lib/libJP2K.so: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 restorecon -v -R /usr/local Poza tym, to nie ma sensu używac zamkniętego, niewolnego oprogramowania skoro są otwarte odpowiedniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC_user Napisano Czerwiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Wywaliłem go i teraz problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Poza tym, to nie ma sensu używac zamkniętego, niewolnego oprogramowania skoro są otwarte odpowiedniki. Jest jeden - niektóre ebooki nie wyświetlają się poprawnie w tych odpowiednikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Poza tym, to nie ma sensu używac zamkniętego, niewolnego oprogramowania skoro są otwarte odpowiedniki. Jest jeden - niektóre ebooki nie wyświetlają się poprawnie w tych odpowiednikach jak rowniez sa duze czy skomplikowane dokumenty, ktore powoduja notoryczne wywrotki xpdfa i spolki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Jest jeden - niektóre ebooki nie wyświetlają się poprawnie w tych odpowiednikach jak rowniez sa duze czy skomplikowane dokumenty, ktore powoduja notoryczne wywrotki xpdfa i spolki.. Możecie podać linki do takich dokumentów? Chętnie bym zgłosił w Bugzilli i by to poprawili :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Czerwiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2005 Możecie podać linki do takich dokumentów? Chętnie bym zgłosił w Bugzilli i by to poprawili :] problem dotyczyl wersji free-pdf_readerow sprzed okolo 4-5 miesiecy, linkow teraz nie posiadam. jak znajde te dokumenty, oczywiscie linki podesle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi