MC' Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Witam, Nie wiecie jak zrobić by przy odtwarzaniu np. radia xmms nie był jako otwarte okno lub zminimalizowany w panelu tylko by był w tray'u? Tak jak to jest np.: w przypadku RH alert Icon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...ic=4701&hl=xmms szukaj!! dobra rzecz..... bylo milion razy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 CZy tem plugin jest gdzieś w repach yuma (domyślnych +livna)? @aptpi No to jak to żeby plug in zadaiłał to muszę kliknąć w ikonę w trayu i wszystkie okna mi znikną - coś takigo napisałeś ale to brzmi idiotycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 @patpi No to jak to żeby plug in zadziałał to muszę kliknąć w ikonę w trayu i wszystkie okna mi znikną - coś takigo napisałeś ale to brzmi idiotycznie No nic nie rozumiem z tego co napisales.... odpalasz w "Ustawienia" >> "Wtyczki" status docklet plugin >> Preferencje. I tam ustawiasz i konfigurujesz tak jak chcesz. Np. "Przycisk 3 >> pokaz/ukryj wszystkie okna" PS. Uzywam BMP nie wiem czy w XMMSie tak samo sie nazywaja poszczegolne opcje. PS2. W FC3 wszystko jest w repo, w FC4 nie wiem. (u mnie "bmp-extra-plugins") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 No bo napisałeś "wszystkie okna" ale to w takim razie rozumiem że chodziło o okna Xmms'a JAK nazywa się ta paczka z pluginem (Status docklet plugin) bo niemoge jej znaleźć w repach yuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 JAK nazywa się ta paczka z pluginem (Status docklet plugin) bo niemoge jej znaleźć w repach yuma? toc napisalem ze u mnie (u mnie "bmp-extra-plugins") czyli u ciebie podmien bmp na xmms, powinno byc. A najlepiej znajdz wszystko z "xmms" w nazwie na poczatku i wybierz odpowiedni Edycja: widze teraz w apcie ze nie ma tego do xmmsa w FC3. Niech ktos sie wypowie jak to jest w FC4 ewentualnie: http://www.xmms.org/ http://beepmp.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 No w FC4 nie ma tego dodatku do Xmmsa, a nie lepszy jest amaroK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 A dla GNOME Rhythmbox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 @ patpi Ja dla (_yum'a_ → yuma) ORT tej paczki też nie moge znależć. P.S. Popieram patpi'ego jak ktoś znajdzie tą paczke dla FC4 to niech napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi