bodziomet Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Czy ktoś zna jakiś program do kontrolowania temperatury CPU i systemu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 lm_sensors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 jeśli chodzi ci o kontrolki to (_sprubuj_ → spróbuj) ORT Gdesklets lub superkaramba czeciego nie pamiętam ale poszukaj na forum pewno coś o tym jest (wiem bo sam zrobiłem taki temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Gkrellm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Ale gkrellm wymaga chyba sensorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 co do tych co napisałem to jestem pewny że chodzą bo sam ich używałe (kompilowałem ze źródła) tylko ja ich używałem do sprawdzania użycia procka, wolnego miejsca na dysku i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Czerwiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2005 NIe łaska poszukać ??? lm_sensors juz było na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi