MC' Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Gdzie można zmienić by po włożeniu płyty audio cd nie odtwarzał mi jej autoimatycznie ksCD tylko xmms? Czyli by xmms był tym domyślnym odtwarzaczem plików dźwiękowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 Tez próbowałem coś zmienić w Centrum Sterowania ale mi nic nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 A jakie środowisko graficzne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Lipiec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2005 ksCD to chyba KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 ksCD to ja na fluxie odpalam więc nie gadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 a ja na GNOME Więc jak zrobić aby xmms był domyślnym odtwarzaczem po włożeniu płytki audio ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 App>Preferences>Removable Storage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 Nie wiem chodzi Ci o to co w KDE się nazywa Asystentem Ustawień Środowiska? Bo ja tu tego nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Lipiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 To jest pod GNOMem. Nie znam odpowiednika pod KDE, prawdę mówiąc, nigdy nie miałem KDE... W każdym razie jeśli KDE sam włącza jakiś program, to muśi być możliwość jego wyboru. Spróbuj tam A może to Ci pomorze: http://docs.kde.org/development/en/kdebase...sociations.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi