Faust_ Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 Witam mam problem z d4x. Po prostu nie chce sie odpalić. Mam zaistalowany pakiet d4x, wszytko jest w porządku, ale po prostu polecenie d4x nie dziala. W menu tez sie nie dodaje automatycznie, a się dodawało. Co mam robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 1. Nie chce sie odpalić czyli? Wrzuć loga 2. Jak instalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 Spróbuj uruchomić z konsoli z roota. Zobaczysz co nie gra - może nia masz uprawnień w userze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Lipiec 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 [faust@afu26 ~]$ rpm -qa d4x d4x-2.5.0-5 [faust@afu26 ~]$ d4x bash: d4x: command not found [faust@afu26 ~]$ Instalowałem przez yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 d4x uruchamiasz poleceniem nt w Gnome u mie tez do menu sie nie dodaje najlepiej utwórz własny aktywator w panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Lipiec 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 Brawo dla tego pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 polecam zrobic tak jak tu napisałem ,u mnie swietnie sie spisuje http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...wtopic=5864&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Lipiec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2005 w Gnome u mie tez do menu sie nie dodaje najlepiej utwórz własny aktywator w panelu. Nie miałem tego problemu, zinstalowałem przez apta i mam piękny aktywator w menu. Zainstalowało mi wersję 2.5.0-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2005 Ja również nie miałem po instalacji przez yuma na FC4. Dodało się do sekcji Internet w Menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi