Zygmunt Napisano Lipiec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2005 Hej!!! Napiście mi które usługi są uruchamiane domyślnie podczas startu dla FC4 na poziomie 5. Pewno można powiedzieć na jakiego podtypu zainstalowanej Fedory, ano dla zwykłej stacji roboczej. Wyłączyłem masę zbędnych usług, a coś jednak CUPS zaczoł → zaczął nawalać i nie chce mi drukować, więc może problem tkwi w innych usługach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 usługi odpowiadające za drukarke to cups i cups config czy jakoś tak może masz wyłączone kudzu i przez to ci sie tak dzieje (ale nie jestem pewny więc mnie nie obwiniajcie jak ta porada jest zła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Lipiec 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 A kogo innego obwiniać, w końcu Ty ją napisałeś...?? Mniejsza o to, cups są powłączane, ale o ile się nie myle coś innego też musi chyba być. Kudzu mam wywalone ale mogę się założyć że nie musi być bo tak też próbowałem a kiedyś i bez niego też szło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Lipiec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2005 Kudzu mam wywalone ale mogę się założyć że nie musi być bo tak też próbowałem a kiedyś i bez niego też szło.... Kudzu służy tylko do wykrywania i instalacji sprzętu, więc nie musi być włączany przy starcie systemu, ale wtedy trzeba użyć polecenia "kudzu", aby zainstalować nowo podłączony sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi