beatl68 Napisano Lipiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2005 Szukam odpowiedzi na pytanie: Co zrobić, żeby menu w OO było po polsku? Pozdrawiam Ps. Przeszukałem całe forum i trochę pogooglowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2005 zainstaluj OOo z ux.pl wtedy na pewno będziesz miał polskie menu a pozatym taki temat chyba był już na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2005 z http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...highlite=office no fucktycznie jest zainstalowane openoffice.org-core-1.9.104-2 openoffice.org-langpack-pl_PL-1.9.104-2 znalezc trudno nie bylo, a to czwarty post od gory w wynikach. Dalej chyba jest wiecej lepszych podpowiedzi... chyba bo nie chcialo mi sie tracic czasu na szukanie tego wiecej niz 6 dekund. Bo tyle mi to zajelo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Lipiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2005 Niestety, ten pakiet nie spolszczy interfejsu OOo. Trzeba czekać na updejt do finala, gdy ten się ostatecznie ukarze. EDIT: aktualka do 1.9.117 jest już w 99% po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scipawka Napisano Lipiec 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2005 sprawdzałem u siebie mam całe menu po polsku. ściągnij aktualizację yumem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 ja jak ściągnąłem aktualizacje yumem to nic nie pomogło nawet prubowałem(próbowałem) w ustawieniach zmieniać na polski język też to nic nie dało, ale za to pomogły paczki z ux.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi